Gemeente Tilburg neemt rol Diamant-groep over

Vanaf 1 januari 2017 neemt de gemeente Tilburg de rol van de Diamant-groep over. De Diamant-groep verzorgde binnen het samenwerkingsverband de monitoring van de social return-invulling en had een adviserende rol voor zowel de opdrachtnemers als voor WonenBreburg en Tiwos.

De keuze voor samenwerking met de gemeente is een logische; de gemeente adviseert, ondersteunt en voorziet het bedrijfsleven van passende medewerkers via WerkgeversServicepunt Werkhart. Zie voor meer informatie de website www.wspwerkhart.nl. Daarnaast past de gemeente ook op haar opdrachten Social Return toe.

Neem voor vragen of advies over het proces of over de mogelijkheden voor Social Return in uw organisatie gerust contact op met de contactpersonen bij de gemeente, Tiwos of WonenBreburg.

Wij willen de Diamant-groep bedanken voor haar inzet bij het opzetten van het samenwerkingsverband Social Return regio Tilburg en de adviesrol die zij hiervoor heeft vervuld voor zowel de aangesloten corporaties als de opdrachtnemers.